Wij over ons

Ferienhaus-Tirol.eu 

Al vele jaren bezitten wij, de initiatienemers achter Ferienhaus-Tirol, zelf 2 grote groepshuizen.
Hierdoor hebben we veel ervaring met de verhuur van vakantiehuizen en groepshuizen. We kunnen al je vragen beantwoorden.

Vanuit onze oorsprong zijn we erg sterk in de verhuur van groepshuizen in Kirchberg, Hopfgarten en omgeving.
Vandaag is Ferienhaus-Tirol uitgegroeid tot dé website voor de (ver)huur van vakantiehuizen, appartementen, bungalows en chalets in Oostenrijk. Je kunt bij ons terecht voor je vakantiehuis direct aan de piste, je vakantiehuis met sauna én voor je groepshuis.

We bieden de vakantiehuizen rechtstreeks voor eigenaren aan, maar tegenwoordig ook voor andere grote aanbieders van vakantiehuizen. 

Onze service kost je niets: je betaalt geen extra kosten

Bij ons heb je toegang tot een ruim aanbod aan accommodaties van verschillende betrouwbare partners. En het mooiste? Onze service is volledig gratis! Wij werken met aanbieders die ons een commissie betalen en met particuliere huiseigenaren die een vaste jaarlijkse vergoeding betalen. Je hoeft zich dus geen zorgen te maken over extra kosten. 

Je hebt niet alleen het voordeel dat je geen extra kosten hoeft te betalen, maar ook dat je een ruimere keuze hebt dan wanneer je maar naar één aanbieder gaat.

Meer partners - Meer keuze - Zonder extra kosten
​​​​​​​

Het verschil?
Wij onderscheiden ons van andere aanbieders door onze persoonlijke aanpak en bereikbaarheid. Vaak kan via ons iets wel wat elders niet lukt.
We zijn er niet alleen van maandag tot vrijdag, of van 09.00 uur en 17.00 uur, maar ook op zaterdag en zondag. We zijn er om je vragen te beantwoorden.

Ons zoekfilter is ontworpen om het je gemakkelijk te maken een geschikte vakantiewoning te vinden. Je kunt filteren op verschillende zaken, zoals locatie, type accommodatie, aantal personen, etc.

Alle voordelen

 • Meer dan 4000 vakantiehuizen in heel Oostenrijk
 • Meer dan 1000 Groepshuizen
 • Aanbod in de beste skigebieden
 • Geen extra boekingskosten
 • Gebruiksvriendelijk, geschikt voor al je devices
 • Online boeken en onmiddelijke bevestiging

Extra zekerheid: 
​​​​​​​We zijn lid van het "Deutschen Ferienhausverband"
De grootste Duitse brancheverening voor vakantiehuisverhuur.
Deutscher-ferienhausverband.de

 • Langdurige ervaring als eigenaar, verhuurder en gast
 • Persoonlijke benadering
 • 100% veilig boeken
 • Betrouwbare partners met SOS-dienst
 • Geprüfter Webshop

FAQ 

Op zoek naar antwoorden op veelvoorkomende vragen? Kijk dan gerust op onze FAQ-pagina. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Geen probleem, je kunt altijd contact met ons opnemen via info@ferienhaus-tirol.eu. We helpen je graag verder!

Volg ons op de socials

Volg ons op de Socials en geniet niet alleen van nuttige informatie, maar ook van vermakelijke vakantiefoto's, interessante blogs en andere leuke content. Laat je inspireren door de mooiste vakantiehuizen en tips van andere vakantiegangers.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening!

We zijn altijd benieuwd naar hoe onze gasten hun verblijf hebben ervaren! Laat van je horen!

Platform operator

VidaVilla.com
Dr. Nuyensstraat 86
1617 KE Westwoud, Netherlands
Phone: +31854016545
E-Mail: info@vidavilla.com
​​​​​​​Ust-ID: NL855781919B01